Sibian.ro

03 Dec, 2008

Sibiul din nou in pericol

Posted by: Sibian.ro In: Hai sa emigram|Politica|Sibienii cuceresc lumea|Sibiu

Aşa cum ne-am mai obilnuit noi pe-aici pe Cibin, când se apropie vremea desemnării unui nou prim-ministru, bântuie zvonul că înalt-prea-măritul nostru primar ar putea fi o opţiune. Lansat probabil de vreo domn’şoară care-o venit in vacanţă de pozat prin Sibiu, zvonul parcă nici nu ne mai atinge.

Păi stimaţi români, căutăţi-vă alt sas, nu săriţi în tradiţia ancestrală să furaţi sasul altor oameni. Fiecare cu neamţul lui. Deşi am văzut într-un interviu din evz din vară că lu J nu i-ar displace nici funcţia de PM nici de preşedinte.

Din aceeşi categorie, vedeta de tembeliziune Oana Zavoranu, face o altă propunere şoc: “omul cu laptop – Valentin Stan”. Asta ar fi într-adevăr o schimbare. Cred că i-ar da clasă lu Isărescu.

No Responses to "Sibiul din nou in pericol"

1 | Nosfer

December 3rd, 2008 at 6:02 pm

Avatar

Sta bine omul la Sibiu, mai are multe de facut pentru oras plus ca e mai multa liniste aici… daca ar ajuge prim ministru sunt alte responsabilitati, alta fisa a postului si alte scandaluri :) mai bine aici ca face treaba buna.

2 | riki

December 4th, 2008 at 11:50 am

Avatar

Nu pleaca nehalitul de Johannis, ca aici la Sb nu prea isi imparte ciolanul cu nimeni, la Bucuresti ar fi altfel, si ar fi pe acolo lumea mai gru de prostit, aici in schimb ne uitam la el ca la soare si el la noi ca Lapusneanu la gloata…

3 | Sibian.ro

December 4th, 2008 at 1:29 pm

Avatar

Buna asta cu Lapusneanu :)

Comentariu de la