Sibian.ro

19 Aug, 2008

La Strandu din Strand

Posted by: Sibian.ro In: Antropologhia|Romani in Romania|Sibiu

Zoso, ne citeste din Jurnalul din Pascani cum-ca-care primaria din sat, nu-i lasa pe tigani la strand, decat cu certificat de calitate de la doftoru de famelie ca-s cu baitele si paduchii la zi.

Ce ma intreb eu in sinea sinelui meu e cum ii deosebesc astia pe tigani de restul? Le cere zertifikatu de tigan? E un profesionist la poarta care-i citeste din multime? Exista diploma de depistator de tigan? Ca io am niste prieteni din astia mai tuciurii …si vreau sa stiu daca ma duc la baitza cu ei, sa nu ma faca de rusine pe-acolo.

Cica o deschis si la noi Strandu din Strand, si o pus intrarea la 20 de lei sa nu intre picior de tigan, sau de blogger care nu-i in top10. Si asta la 2 pasi de palatul bulibasei …rusinica bei!

3 Responses to "La Strandu din Strand"

1 | cris

August 19th, 2008 at 11:52 pm

Avatar

Stii cum i-ar putea deosebi pe tigani la intrare in strand?? Punand un alt tigan de-al lor la usa, la intrare:) Si asa sigur se vor cunoaste intre ei si vor plati de numa (o lei)sau “nu vor intra”decat cu lauri, ca e mai bine, nu?!;)

2 | cami

August 20th, 2008 at 12:07 am

Avatar

daca te scobesti bine dupa carnetul de student, bulibasa de la intrare o sa-ti ia doar 10 lei ;)
nice blog.. chiar ma intrebam cand o sa apara ;))

3 | Sibian.ro

August 20th, 2008 at 12:57 am

Avatar

Hehe, faine vremuri mai traim (cel putin voi astia cu carnete). Pai prin 90 daca te prindeau cu carnet, plecai tuns, + vreo 2 bate de Petrosani pe spinare, ca era super-oferta.

Multzam de vizite :)

Comentariu de la