Sibian.ro

11 Oct, 2008

Moaştele bat ministrul

Posted by: Sibian.ro In: Antropologhia|Hai sa emigram|Romani in Romania

Tânăr de perspectivă, Ministrul Adormiţei, s-a folosit de-un elicopter al ministerului de interne (the only way to travel), ca s-ajungă la nuntă. După ce chestia asta explodează într-un scandal media, dezbateri, ironii, ţepe la Universitate, tot tacâmul, Tericeanu îl înlocuieşte.

Cum îşi permite domne, când ţara e în criză, oamenii e în stradă,  dânsul se zboară pe banul contribuabilului? Păi de banii ăia nu se putea construi o autostradă, nu se putea da o pensie la un amărât de general din MAI sau un salariu de profesor universitar?

Azi dimineaţă în statul laic, România, la Realitatea ştirea sună aşa, :

Eveniment în premieră pentru Biserica Ortodoxă Română. Moaştele unui sfânt au fost transportate de la o biserică la alta pe calea aerului, cu un elicopter al Ministerului Apărării. Moaştele Sfântului Nifon vor fi depuse spre închinare alături de moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, în Iaşi.

“Ca să aibă şi o importanţă simbolică, sfintele moaşte ne vin întotdeauna din cer, acesta a fost gândul nostru”, a declarat Preasfinţitul Irineu Slătineanu, Mitropolit al Olteniei.

Sursa: Realitatea.net

2 Responses to "Moaştele bat ministrul"

1 | Jan

October 11th, 2008 at 12:54 pm

Avatar

vai de capu’ nostru… oare astia nu au pe undeva in subsol moaste din alea ca in ultimul episod din indiana jones? :)

2 | Sibian.ro

October 12th, 2008 at 9:41 pm

Avatar

Ba au, un trenulet prin mina si poduri de frangii peste prapastiile dintre ei si noi.

Comentariu de la