Sibian.ro

02 Feb, 2009

Hexakosioihexekontahexaphobia

Posted by: Sibian.ro In: Antropologhia|Hai sa emigram|Romani in Romania

De prin vară mă tot căznesc să termin cartea lui Lucian Boia “Sfârşitul lumii – o istorie fără sfărşit“. Motivul: cu cât mă apropiu de sfârşitul cărţii, noi şi noi capitole se completează în fiecare zi.

Prin toamnă când eram aproape s-o termin, ţanc! sfârşitul lumii vine de aripi de accelerator de particule. Avem proteste de stradă cu conservatorii Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu vârfuri de lance. O defecţiune la LHD aduce însă o noua amânare în executarea planului. Acum aştept să-l repare şi să termine ce-au început, că altfel încep să cred că genialii au aruncat milioanele de euro pe nimic. Şi dăcă n-am aflat care sunt originile Universului, măcar o apocalipsă de doamne-ajută să le iasă.

Am trecut cum am trecut peste primul eşec. Ieri când mă pregteam iarăşi să-mi termin cartea vine maică-mea contrariată şi mă-ntreabă dacă am auzit de cipurile alea care ni le bagă în corp când ne facem paşaport … biometricele alea … şi când îmi expiră paşaportul. Că ei nu i se pare oablă treaba … că noi suntem creştini …şi libertatea individuală (n.a. “a creştinilor”) … aaa şi nici cu homesexualii ăia nu-i tare bine.

Azi deschid televizorul şi numa văd că iese lume-n strada. Îmi zic: no Boculeţ, no Băse, no Prostănac, aţi pus-o; o rămas rumânii fără locuri de munca, nu mai au ce pune pe masă, nu mai pot plăti abonamentul la digi, rata la plasma, o trecut de pe Milka pe Afrikana e nasoleală mare-n ţară! Vezi să nu! Când mă uit mai bine dau de cheii de la Noua Dreapta featuring o gaşkă de feţe palide în sutane. Citesc din ştirea de pe Realitatea şi mă pufneşte râsul … “Oamenii spun că noile acte conţin asocierea de cifre 6-6-6.” Probabail au apelat la specialiştii din blogosfera-radical-ortodoxă pentru aceste informaţii precum Laurenţiu Dumitru un blogger care într-o săptămână atrage mai mulţi vizitatori decât BadOrGood.

De când am citit comentariile astora m-apucă doru de ducă iară. Iată câţiva ieşiti prospeţi spălaţi pe creier,  sau de creier mai bine spus:

mai mult decât atât se poate transmite(atunci când vor fi implantate în corp)anumite stări sufleteşti, adică omul devine un robot, controlat după un anumit program, aflat la mâna masonilor anticristi!!!

… fete trimise sa santajeze prin s-x oameni cu functii etc… MASONERIA SI AGENTII STRAINI STIU CE FAC… SLUGILE lor sunt si clanurile mafiote TIGANESTI

MASONII VA SPALA CREIERELE SI VA FAC COPILASII SI NEPOTII SCLAVII LOR.

Apropo!Conversatia electronica nu este ceva diavolesc?

…şi aş putea să continui până poimarţi dar am lucruri  mai bune de făcut decât să-i citesc pe toţi dezaxaţii care-au citit ultima carte cu masoni.

Şi o monstră de jurnalism “deontologic” de la Antene:

Gata,  nu mă mai pot abţine. Dacă e vreunul care mă citeşte şi crede că paşaportul biometric e unealta Ghiavolului şi că iadul e uneva sub pamânt îl declar idiot ignorant incurabil sau că să fiu mai elegant, ne aflăm pe nişte poziţii diametral opuse şi între noi există diferenţe ireconcibiabile.

PS: ştiaţi ca DRAC e CARD scri invers? acum ştiţi şi vă feriţi

PPS: dacă tot nu credeţi ca semnele prevestesc sfârşitul, mai am un singur lucru de zis: 666 cai

8 Responses to "Hexakosioihexekontahexaphobia"

1 | TheAntiOne

February 2nd, 2009 at 12:55 am

Avatar

sfarsitu lumii se apropie … de fapt … sfarsitul a inceput … a inceput o data cu sfarsitul… pt ca orice sfarsit are si un inceput … si am studiat … painea … o paine = 2,4 RON, iar 2 = 6-4 iar 4 = 6-2 => PAINE = 6 -4, 6-2 => 4+2 =6, si daca facem abstractie de virgula=> PAINE = 6 -6 6 (pt ca -4 cu -2 fac -6) … iar acel minus e nesemnificativ => PAINE = 666 … deci, suntem inconjurati … io nu mai mananc paine, doar mamaliga … dar stai … 1kb malai = ? …?

2 | laur

February 2nd, 2009 at 1:38 am

Avatar

ehe, pe langa cei cu adevarat radicali, eu is copil de mingii. eu is mai policrom, daltonistii is altii, mai searchiuieste. in fine, niste embeduiri si am pus si eu. te invit sa gasesti pe blogul meu cel radical niste malmsteen, coltrane, tavitian…

o dilema am: ai gasit denumirea asta greceasca, dar nu si locul iadului? (iaca un stihul din imnografia crestina: coboratu-te-ai intru cele mai de jos ale pamantului, si ai sfaramat incuietorile iadului…).

ld

3 | Lucian

February 2nd, 2009 at 9:48 am

Avatar

oamenii astia au luat-o pe aratura, nu trebuie priviti decat ca divertisment. nimeni n-are probleme in tara asta, cel putin asa se vede la televizor, ca n-am mai auzit nimic de criza economica.

4 | Sibian.ro

February 2nd, 2009 at 11:04 am

Avatar

TheAntiOne: Mi-ar place sa cred ca toate lucrurile asea sunt niste pure coincidente, dar Numarul Fiarei apare tot mai des ….sasutesaize si şşşşşşase cai ai apocalipsei.

Laurentiu: Nu trebuie sa ascultam aceeasi muzica ca sa putem vorbi aceeasi limba. E ok ca Biserica Ortodoxa a imbratisat Internetul din plin dar teoriile astea conspirationiste erau alta data de domeniul sectelor milenariste si altecele. Sper ca pe viitor Biserica sa devina mai constienta de puterea extraordinara pe care o are asupra maselor si sa foloseasaca aceasta putere cu mai multa responsabilitate. Si pentru ca tot vorbim de liberatati esentiale ale omului (nu ale crestinului) as dori sa fim mai atenti cu libertatea la gandire si pentru asta as iesi si eu in strada. Multumesc de vizita.

Lucian: As vrea sa-i privesc ca divertistment, ca o ciudatenie, dar s-ar putea sa ramanem uimiti cati sunt ajutati sa gandeasca in felul acesta. Si s-ar putea ca noi sa fim exceptia de la regula si nu invers.

5 | fcb

February 3rd, 2009 at 11:33 am

Avatar

Eee… lasa taticu’ ca tot Libertatea si Cancan bate recordul la trafic. Si E-jobs. Pe care pana mai ieri se putea face SQL Injection. Ce badorgood, ce 666… barfele monsher.

6 | Sibian.ro

February 3rd, 2009 at 4:15 pm

Avatar

viata bate traficul :)

7 | G. Serban

February 4th, 2009 at 9:44 am

Avatar

erau 6 comentarii, la 6 ore diferite si 6 avatare (cu un 6 rasturnat) …. acum sunt 7 … huh

8 | Barbie

August 7th, 2014 at 12:53 am

Avatar

Great hammer of Thor, that is porlwfuley helpful!

Comentariu de la