Sibian.ro

01 Sep, 2008

Cu romanu la olinclusive

Posted by: Sibian.ro In: Antropologhia|Cei 17 ani de la scoala|Romani in Romania

Se intampla foarte rar sa fiu de acord cu ce scrie ciutacu dar de data asta, cum a fost vorba de unul dintre cele 0,1% posturi in care nu baga nimic de politica si marinar, o cam nimerit-o cu rumanii nostri.

Da ba, asa e e, umbla-n gasti si se strang noaptea la mese de botez, fac galagie si asculta manele. Da io zic ca nu asta-i baiu cel mai mare, ca doar n-am inventat noi manelele, balcanismul, bacsisul, peschesul, rahatul si muzica turceasca. Ce ma da pe spate pe mine de fiecare data e fudulia aia de natie ratata. Pai sa ma explic. Romanu, prima data dupa ce ajunge intr-o tara cu servicii turistice cu 2 clase peste ce avem noi, incepe sa comenteze. Se duce in concediu cu 200 euro (ceva mai ieftin ca la eforie) si se asteapta la servicii de 5 stele. “Camera nu-i curata”, “mancarea e nashpa si putina”, “e plin de englezoi”, “berea-i scumpa”, “grataru nu-i ca acasa”, “e pasta de dinti pe clanta”, “e prea departe de plaja”, “sunt tantari”, “oamenii-s prea primitori (sigur ascund ceva, ne urasc in secret)”, “apa e prea curata”, “cerul e prea albastru”, si cea mai tare pe care am auzit-o “e carne pe pereti”. Se plang ca mancarea e prea scumpa la restaurant, cumpara fructe de mare la conserva de la hiper-market, si pana la sfarsitul sejurului se lauda ce afacere desteapta o facut. Cand pleaca declara ca nu mai vin nicodata acolo, si toata lumea rasufla usurata. Tot mai bine-ti scupuipa-n ciorba la Costinesti.

Ca sa ma intorc la articolul ciutacului, la sfarsit, ne zice cum sa nu folosim agentia de turism nustiucare ca e nashpa, dar dupa aia ne zice ca au cele mai jmekere oferte, si ne da si link. Io ce sa mai inteleg, primul meu instinct a fost sa intru pe site. Dovada ca nu exista publicitate negativa. Deci ce am facut eu cu postul asta se numeste promovarea valorilor romanesti autentice.

Tags: ,

No Responses to "Cu romanu la olinclusive"

Comentariu de la