Sibian.ro

16 Sep, 2009

Independentul zilei: Klaus Johannis

Posted by: Sibian.ro In: Politica|Sibienii cuceresc lumea

Plecat din publicitate, regizorul Lucian Dobrovicescu a lansat pe blogul personal o scrisoare deschisă în care îl invită pe Johannis să se înscrie în cursa pentru Cotroceni. Nu l-a anunţat pe primarul Sibiului de intenţiile sale, însă a început deja să strângă semnăturile prin care să-l convingă să ia o decizie. Nu o face singur, ci şi-a mobilizat şi prietenii, care şi-au deschis caiete de semnături, organizează întâlniri în marile oraşe, fiind practic comitetul de sprijin al lui Johannis.

„Până acum mi-am dat votul cuiva împotriva altcuiva. Nu am avut curajul să îmi asum în politică o opţiune care să fie constructivă. Am decis să-mi găsesc un candidat”, îşi explică demersul Dobrovicescu.

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/867841/Klaus-Johannis-candidatul-din-blogosfera/

http://politikolukul.blogspot.com/2009/09/klaus-johannis-nu-uita-romania-i-tara.html

2 Responses to "Independentul zilei: Klaus Johannis"

1 | fcb

September 16th, 2009 at 6:48 pm

Avatar

the people want you Sire. :D cum zicea un pezant intr-un joc odata demult. si cica la anul vine si Papa in vizita (pe bune) in Sibiu

2 | Maxx

September 24th, 2009 at 8:55 pm

Avatar

De departe Klaus Johannis este cea mai buna optiune pentru alegerile la functia de Presedinte al Romaniei din

noiembrie.
In politica insa, lucrurile bune nu vin la cei care stiu sa astepte ci la cei care fac ceva, care iau atitudine care se desprind de restul “majoritatii tacute”.
Continui sa cred si sa sper ca romanii se pot mobiliza si il pot convinge pe Klaus ca nu mai vor ca altii sa aleaga presedintele in locul lor, mai ales acum cand numai trebuie sa aleaga intre doua rele ci pot alege o varianta buna pentru functia de Presedinte!

Informeaza-te pe
http://www.sustinklaus.go.ro
si vino sa discutam la
http://www.sustinklaus.forums-free.com

Comentariu de la