Sibian.ro

29 Jul, 2009

Gât adânc

Posted by: Sibian.ro In: Hai sa emigram|Politica

Am urmărit şi urmăresc cu sufletul la gură, investigaţia desfăşurată de Tolo si colegii lui de la Gazeta, care a avut că urmare demisia ministresei rizipoance. Cu spatele acoperit de camarazii liberali, PSD-ul s-a mişcat exemplar în această privinţă şi sunt convins că dacă ar fi avut un candidat serios la preşedenţie, putea fi un minunat pumnal în spatele basescianului de care puteam scapa cu ocazia asta. Dar desigur nu este aşa, pesedeii rămânând de gât cu ratatul de Geoană.

Deep Throat, pe lângî faptul că e numele unui film porno care a făcut carieră, este celebra sursă a ziariştilor de la Washington Post care în anii 70 au condus o investigaţie care a avut ca urmare directă demisia preşedintelui NIxon – dealtfel singurul preşedinte american care şi-a dat vreodată demisia. Un Golden-Blitz-Gate cum ar veni. Timp de 30 de ani, această sursă a ramas sectretă, până în 2005 când a fost descoperită ca fiind adjunctul directorului FBI. Ca concluzionez într-un ton dâmboviţean pe Nixon l-au cam făcut serviciile.

Acuma o să fac un pas fantastic de mare, dar e clar că trebuie să ne mai folosim şi imaginaţia din când în când. Ce-ar fi dacă M, sursa jurnalistilor GSP, ar fi doar o scăpare bine intenţionată din partea unor servicii loiale să zicem unei anumite părţi a spectrului politic? Zic şi eu … n-o fi aşa, dar parcă prea se-apropie alegerile şi prea bine ştim că de fapt mârlănii din astea cu licitaţii măsluite se fac prin guvern de când lumea. De unde şi uimirea ministresei, care nu înţelegea ce se întâmplă…cum? … eu?.. păăi staţi puţin…dar credeam că suntem înţeleşi… aşa funcţionează sistemul…ce s-a întâmplat?

Sau poate e doar o super-mega investigaţie care o să schimbe România şi mâine o să-l vedem pe Nasty trimis în judecată…

1 Response to "Gât adânc"

1 | fcb

July 29th, 2009 at 9:32 am

Avatar

o fi. dar pe baselu nu-l toarna inca nimeni. :D

Comentariu de la