Sibian.ro

04 Sep, 2008

Elena din fundu curtii

Posted by: Sibian.ro In: Antropologhia|Politica|Romani in Romania

Si ca sa fiu echidistant si deontolog (vedeti, cuvantul traieste!, e viu!), as mai vrea sa remarc cea mai tampita diversiune care mi-a fost dat s-o aud anul asta: cica imperiul galactic intunecat al liberalilor, in frunte cu Darth Patriciu, planuieste restaurarea vechiului imperiu …aaa … asta ..revenirea regelui. Pai io cred ca Elena vine dintr-o lume far, far away, dar sa mai apari in 2008 cu teme din astea de genul “nu ne vinem tara”, mi se pare cel putin o insulta la inteligenta electoratului, dar nu-i nimic electoratul nu se supara, sta si incaseaza. Si voi, decontati la toamna.

Uite Elena, eu stiu ca esti cu doctorate si nu vreau sa te umilesc acum de fata cu cei 3 cititori ai blogului meu, deci iti relatez pe scurt: tema regalitatii e inchisa in Romania, cam la fel cum e cu ungurii care ne fura Ardealul, intelectualii care nu-i lasa pe muncitori sa munceasca, sau minerii care planteaza flori in Piata Universitatii.

Ai scos 639 de comentarii pana la ora asta, si lumea inca nu s-o plictisit! Esti aproape comparabila cu Numa numa. Si ai talent la scris, cam cat am si io … and I mean that in a bad way.

Stiti ce ma enerveaza mai rau decat o maniPULARE? O manipulare de 2 lei, de gaga, care se miroase a branza din Marginime. Si a cioban. Si a oaie.

No Responses to "Elena din fundu curtii"

Comentariu de la