Sibian.ro

30 Jun, 2009

Comisia Europeană: s-a ieftinit beep-ul

Posted by: Sibian.ro In: Hai sa emigram|Media & Publicitate|Politica

Sunt multe chestii faine de când suntem membrii UE, şi de departe cea mai mişto e legată de libera circulaţie. E o reală plăcere să  fâlfâi un buletin la aeroport în timp ce luzerii ăia de americani tb să stea acolo la coada de non-UE cu paşapoartele lor plicticoase. Nici nu mi-am mai facut paşaport, probabil din cauza tristelor amintiri cu cozile pline de ţigani de la poliţie. Sau oare avea taica-meo o pilă de mi-l făcea mai repede? Una din două, oricum vremuri de tristă amintire.

Ce-mi mai place iarăşi e Comisia Europeana, nu vă pot spune exact ce este, dar cert e că e un soi de organizaţie din asta non-profit sau ceva de genul, care se luptă cu companiile de telefonie mobilă că să putem, noi europenii, să vorbim mai ieftin la mobil – aceasta fiind una dintre principalele noastre activităţi, ca şi europeni. De altfel acest organism este atât de eficient, încât de ceva vreme ştirile despre viictoriile reputate au devenit mai dese decât cele despre fictiva porcină. Lor trebuie să le mulţumim pentru:

portabilitatea numerelor intre operatori;

tarife mai mici la voce, date şi sms in roaming;

decodarea gratuită a telefoanelor;

viitorul încărcator universal de telefoane;

Asta da eficienţă, dacă ar fi o “Comisia Europeană” şi pentru justiţie, educaţie, agricultură, ar fi super. Aşa ca mai scutiţi-i pe bieţii europarlamentari de întrebări de genul “ce a facut UE pentru noi?” şi întrebaţi “ce putem noi face pentru UE?”. Vorba lu împuşcatu.

Eu dau o fugă pân la Car-fur.

No Responses to "Comisia Europeană: s-a ieftinit beep-ul"

Comentariu de la