Sibian.ro

29 Sep, 2008

Primaria Sibiu vrea sa ne trimita in America

Posted by: Sibian.ro In: Onlineotopia|Sibiu

De pe vremea lui sibiu2007.ro am observat nişte comportamente dubioase cu site-urile primăriei: cum intram pe unul din ele, cum mă trezeam cu tot felul de ferestre deschise care  mă invitau să mă-nscriu la loteria vizelor sau la tot felul de jocuri online cu lipici la portofel. Aici ar fi o primă discuţie în legătură cu cât de oportun sau nu este să afişezi reclame pe un site al unei instituţii publice ca o primărie, apoi ar veni întrebarea cum anume sunt încasaţi (şi de cine) banii din această modalitate de monetizare, şi nu în ultimul rând cum a fost selectată tocmai această metodă, de a se face publicitate unor servicii irelevante pentru utilizatorii români.

Ei bine, zilele astea căutam ceva informaţii despre primul zbor al unui zeppelin la Sibiu, şi am dat peste numărul asta din ziarul primăriei, şi am fost întâmpinat de aceleaşi reclame, “scăpate” probabil de specialiştii primăriei, prin codul paginilor mai vechi. Codul e destul de jmeker, nu o să vă plictisesc cu detalii tehince, mai zic doar că foloseşte cookie-uri pentru a nu servii aceeaşi reclamă de 2 ori (deci la refresh, pop-up-ul nu mai porneşte). Tare-aş fi curios să aflu care-i povestea oficială cu reclamele astea … Anybody?

Name: __utmz
Content: 160512555.1222437366.1.1.utmcsr=sibiu.ro|utmccn=(referral)|utmcmd=referral|utmcct=/ro2/ziar/detaliu.php
Domain: .goldsoon.com
Expires: 28 martie 2009 03:56:05

PS: Adresa http://sibiu.ro/ încă nu duce nicaieri, dovadă că septembrie este încă sezon în Grecia şi Bulgaria.

3 Responses to "Primaria Sibiu vrea sa ne trimita in America"

1 | Georg Schoenpflug von Gambsenberg

September 29th, 2008 at 12:56 pm

Avatar

Din intamplare Primaria Sibiu e dezinformata ca de obicei….1929 a fost al 2.-lea show cu Zeppelin..
Bine, acum se numea Sibiu-Hermannstadt..
Dar cand se numea obligat Nagyszeben (Hermannstadt era interzis) deci la 1906 a mai plutit un Zeppelin pe acolo..Nu mai stiu ce fel de Print din Casa de Prusia…Se pare ca atunci a fost facuta fotografia aceea panoramica imensa..de sus pe care o admirati in http://www.sibiul.ro/forum..
Amandoua datele au fost fixate in imagine de Emil Fischer…

2 | Sibian.ro

September 29th, 2008 at 1:32 pm

Avatar

In fapt, e doar o neconcordanta intre paginile primariei. Materialul la care facem referire e un numar mai vechi din defunctul Ziar al Primariei (iulie 2004).

Pe pagina (mai actuala) destinata turistilor CUM AJUNGEM IN SIBIU este prezentata informatia corecta (in partea stanga la SCURT ISTORIC): 1904 – primul zbor cu un zeppelin peste Sibiu efectuat de printul Frederick al Prusiei in drum spre Bucuresti.

Multumesc de vizita si comentariu.

3 | eigene bilder

December 2nd, 2008 at 2:32 pm

Avatar

Good site, great job! ^^

Comentariu de la