Sibian.ro

12 Sep, 2008

Media Pro intra pe anunţuri şi umblă cu traficul vopsit

Posted by: Sibian.ro In: Corpo-dude|Onlineotopia

În ultima vreme MPI a făcut tot felul de mişcari pe piaţa anunţurilor online, un loc în care cu siguranţă mai era loc de mai bine. Mai întai site-urile ziarelor din trust, au primit versiuni personalizate a secţiunii de anunţuri de pe Apropo.ro: Sibianul, Clujeanul, Bihoreanul etc.

Apoi de curând, am observat printre pozele cu Piţurcă la casino, reclame la un nou produs, AUTOPRO cu care MPI intră pe piaţa anunţurilor auto. La prima vedere site-ul arată foarte bine şi probabil va ajunge printre primele din categoria sa foarte rapid; un nou pas din strategia MPI de a cucerii lumea, iar după cum arată de prost piaţa online acum, nu prea vad pe careva să le stea in faţă. Probabil că până o să se deştepte Realitatea-Caţavencu, MPI vor fi aşa de departe, de nu se va mai vedea decât un punct mic din spate. Probabil urmează cât de curând şi o soluţie pe partea de resurse umane … si dacă m-aş numi ejobs sau neogen, mi-aş face ceva griji.

Mă enervează totuşi să mai văd mârlănii de genul, o sigla mică cu “powered by PROMOTOR”, şi cu asta, trafic.ro contorizează tot traficul de pe AUTOPRO sub umbrela promotor.ro. Trăiam cu impresia că a trecut vremea aia … Orlando?

3 Responses to "Media Pro intra pe anunţuri şi umblă cu traficul vopsit"

1 | orlando

September 13th, 2008 at 9:22 am

Avatar

Autopro.ro e un serviciu Promotor, din motive de strategie am ales lansarea sectiunii de anunturi auto separat de Promotor.ro, pe un domeniu distinct, nu ne intereseaza sa contorizam separat cele doua siteuri auto din acest motiv tot traficul din Autopro e contorizat la Promotor. In timp intergrarea Autopro in Promotor va fi mult mai vizibila.

Multumesc.

2 | Sibian.ro

September 13th, 2008 at 12:53 pm

Avatar

Pentru moment impresia lasata este cea a unul brand / serviciu distinct, in primul rand din cauza siglei.

Multumesc pentru raspuns.

3 | orlando

September 13th, 2008 at 1:46 pm

Avatar

vom mai construi si alte siteuri in jurul promotorului, toate insa vor fi, mai devreme sau mai tarziu, integrate in Promotor.ro pt ca este cel mai puternic brand auto pe care-l avem.
multumesc si eu.

Comentariu de la