Sibian.ro

04 Dec, 2009

Lupta cu spamu’

Posted by: Sibian.ro In: Hai sa emigram|Megaloromania|Onlineotopia

Am primit acest mesaj nesolicitat din partea unui proiect 100% romanesc:

Buna ziua,

Eliminati SPAM-ul prin crearea formularelor de contact protejate cu imagini CAPTCHA.

linkCAPTCHA este un serviciu profesionist care ofera gratuit imaginile CAPTCHA.  Receptionarea si procesarea datelor se face pe site-ul unde au fost introduse de utilizator.

linkCAPTCHA este usor de implementat si  aduce in plus ideea plasari in imaginea CAPTCHA a link-urilor. Astfel, fiecare site care foloseste linkCAPTCHA va fi promovat proportional pe celelalte site-uri. (proprotional cu numarul de cereri de imagini CAPTCHA).

Deoarece vrem sa mentinem linkCAPTCHA un produs profesionist, acesta va fi imbunatatit continuu pentru a tine pasul cu incercarile de spargere a codului CAPTCHA.

Incearcati linkCAPTCHA la adresa: linkCAPTCHA.com

Proiectul linkCAPTCHA este 100% romanesc si a fost realizat in urma unui studiu prezentat mai jos:

Cu ajutorul unui program specializat am realizat studiul asupra protejarii adreselor de e-mail. Peste 15 000 de adrese au fost obtinute intr-o saptamana de pe pagini cu anunturi, inca 5 000 de adrese au fost obtinute de pe alte site-uri. In total dupa trei saptamani am obtinut 25 000 de adrese distincte, adrese care pot fi victime SPAM (definit ca o actiune cu caracterul agresiv, repetat şi care neglijeaza dreptul la opţiune al utilizatorului).

No Responses to "Lupta cu spamu’"

Comentariu de la