Sibian.ro

01 Dec, 2008

Grecul Prometheus condamnat la închisoare pe viaţă

Posted by: Sibian.ro In: Antropologhia|Onlineotopia

Tribunalul Penal International de la Haga, l-a condamnat astăzi pe grecul Promethenus Titanis la închisoare pe viaţă cu suspendare în cazul recentelor atentate teroriste din India. Probele criminalistice prelevate de anchetatorii indieni, au demonstrat fără nici o urmă de îndoială că mai mulţi dintre teroriştii implicaţi în atentate şi-au aprins ţigări folosind aşa-zisul “foc“. Este cunoscut în cercurile anchetatorilor, că acest “foc” a fost sustras de către grec de la zeii Olimpului şi dăruit oamenilor.

Titanul a primit vestea în timp ce îşi ispăşea o condamnare mai veche, pe eternitate, în munţii Caucaz, unde un vultur îi mănâncă în fiecare zi ficatul, care îi creşte apoi la loc doar pentru a fi mâncat din nou. Acesta a primit cu seninătate vestea condamnării declarând că nu va pleca din ţără şi că are încredere în justiţia română.

Un proces similar îi paşte pe creatorii aşa-zisului “Google Earth”, unealtă diabolică folosită de terorişti în acelaşi atentat, pentru a găsi gara. Mai multe detalii la HotNews.

1 Response to "Grecul Prometheus condamnat la închisoare pe viaţă"

1 | alex

December 2nd, 2008 at 11:47 am

Avatar

foarte taree…
:)

Comentariu de la