Sibian.ro

06 May, 2009

Educaţia în criză?

Posted by: Sibian.ro In: Cei 17 ani de la scoala|Hai sa emigram|Onlineotopia

Reclama asta am prins-o azi afişată pe oferta.ro:

Acum eu nu ştiu ce să mai cred, ori Google o ajuns la fundul sacului şi nu mai ştie cum să scoată milioanele să mă plătescă – ori avem un sistem educaţional de căcat şi o conştiinţă publică egală cu zero.

Mă tot gândesc nici să nu mai ridic dimploma aia de la facultate, că pot trăi liniştit pe-o insulaă din Caraibe din banii plătiţi pe AdWords de ăştia care fac lucrări de licenţă. Actuale, de calitate, ieftine.

În fapt ministerul Abramburicăi e un mare fraier la faza asta, pentru că nu observă oportunitatea de business aici, adică tocmai şansa de a scoate învăţământul din grevă,  de a plăti salariile profesorilor. În acelaşi timp elevii nu ar mai trebui să dea teste naţionale. Vreodată.

Diplome de licenţă cu comandă online!  Cu o campanie de marketing agresivă, cu virale, spoturi TV în prime-time, campanie de AdWords, tot tacâmul. Diplome de criză. Pe carton de 180 cu plata ramburs sau alternativa mai ieftină, în format PDF cu plata cu cardul sau SMS. De calitate. Ieftine. Avantaje comenyi multiple. Stoc inepuizabil. Toate domeniile de licenţă.

1 Response to "Educaţia în criză?"

1 | Khan

August 7th, 2014 at 10:43 am

Avatar

sera q eu fui o unico que percebeu que ele n se imtropou mto?..sei la..durante o topico..falam varias vezes que ele vai se fuder com o amigo, me3e e viagem..mas ele continua falando q vai mandar ver na veia…so se apagaram alguma coisa q ele comentou e eu n vi…mas me parece um fakeze3o isso ai ;/

Comentariu de la