Sibian.ro

09 Sep, 2009

Crin, independentule, civilule

Posted by: Sibian.ro In: Onlineotopia|Politica|Romani in Romania

Dragos Stanca face rezumatul primei încercări de “platforma online”, menită să susţină un candinat (politic) la preşedenţie. Lansat cu surle, trâmbiţe şi reclamă TV (o fi gratis zilele astea) spunesitu.ro e doar un PR ieftin (sau?) pentru Crin Antonescu, o cred, pentru că o zice un preşedinte. Păi băi strategi de online ce sunteţi voi, anunţaţi-l şi voi pe Constantinescu să nu mai dea la toate televiuziunile ca Moş Crăciu e mort. Nu de alta dar se mai uită şi copii.

Nu pot înţelege ce e cu proiecte e genul astă – “independente” până la proba contrarie – şi mai ales nu înţeleg cum şi-au planificat să rupă tăcerea. Adică cum vor aveau de gând să anunţe minciuna:

“Ştiţi, problemele voastre sunt chiar mişto, şi, pentru că ne pasă de voi, uite, avem candidatul astă minunat, care, complet întâmplător, ne-a plătit că să facem platforma asta. Dacă se poate să-l votaţi şi voi puţin, şi o să se rezolve toate. Ele, problemele.

Pupiiiiici! Vă iubim!!!!”

7 Responses to "Crin, independentule, civilule"

1 | fcb

September 10th, 2009 at 9:32 am

Avatar

vai vai… n-ai fi pus tu link :P

2 | akmon86

September 10th, 2009 at 2:39 pm

Avatar

Crin Antonescu e un om cu valoare si e normal sa grupeze in jurul lui cat mai multi sustinatori, oameni care inteleg ca este cea mai buna varianta ptr Romania

3 | Sibian.ro

September 10th, 2009 at 3:06 pm

Avatar

Pai si ce legatura are asta cu postul de mai sus?

Vezi ca Sibian.ro nu face campanie electorala (asa moka cel putin).

Da, Crin e super-valoare, atunci nu te ascunde dupa proiecte “independente” si spune tare “Eu sunt Crin!”.

4 | andutzu

September 10th, 2009 at 7:11 pm

Avatar

se pare ca incepe sa castige teren si la noi campania online. ramane de vazut insa care dintre candidati va putea transforma simpatia din online in voturi. pentru ca, nu-i asa, tinerii sunt tot mai dezinteresati de viata politica. oricum, proiectul spunesitu pare unul bun, singurul defect fiind ca s-a dezvaluit prea repede scopul sau.

5 | anti-spetznaz

September 10th, 2009 at 8:27 pm

Avatar

Si cum ai prefera sa faca “virgula” campanie Antonescu?
Cu 30 de ron votul cum face PSD?? Lasa ca au mai avut si altii succes cu campania online (un baiat de peste ocean am auzit ca a castigat astfel alegerile, nu mai stiu cum il cheama ;).
Fiecare candidat are dreptul de asi desfasura campania asa cum crede de cuvinta, iar noi cetatenii avem obligatia civica de a judeca faptele si de a merge la vot.
Eu unul ii urez succes lui Antonescu la toamna. Doresc din tot sufletul sa castige pentru ca sincer m-am saturat pana peste cap de hahaieli, minciuni si plansete marca Basescu! Hai noroc.

6 | Paula

September 11th, 2009 at 2:02 pm

Avatar

Site-ul este o ideea foarte buna. Si Crin Antonescu este omul cel mai capabil sa conduca Romania!

7 | Sibian.ro

September 11th, 2009 at 3:02 pm

Avatar

Pe cuvantul vostru de activisti?

Comentariu de la