Sibian.ro

15 Sep, 2009

Coja, cel mai gingaş independent din toamna asta

Posted by: Sibian.ro In: Megaloromania|Onlineotopia|Politica

Ion Coja, e un candidat mai tare decat bataiosu zic eu, pentru că a dat banul pe un domeniu .ro, in timp ce bataiosu inca isi gazduieste blogul de campanie moka pe wordpress. O scapare a staff-ului de campanie, sau o strategie asumata, tintita clar importiva consumerismului si instaurarii Noii Ordini Mondiale? Nu putem sti cu certitudine.

Ion Coja e un personaj cel puţin pitoresc, l-am întâlnit cu toţii măcăr o dată la catedră prin liceu sau în facultate. E omul cu o mie de diplome, preşedinte de comitete şi comiţii, cu sistemul şi împotriva lui, “mereu de partea adevărului şi a dreptăţii”. Dar de ce să-i fac atâta nedreptate, când se descurcă şi singur…?

“Fostul senator agrarian şi lider în Vatra Românească, cunoscut ca om de litere şi profesor de lingvistică generală, într-un amplu eseu intitulat Cvadratura cercului sau Cercul bine încolţit propune o formulă nouă de calcul a suprafeţei cercului, formulă capabilă să funcţioneze cu acelaşi succes ca şi formula clasică, a lui Arhimede, πR².”

Băi, pun pariu că dacă-l aveam pe nenele astă antrenor personal la Robingo, rupeam tot. Combate apariţia tatrului şi a cariilor dentare, luptă cu iredentistul maghiar, rezolvă integrala (ma) şi iubeşte animalele.

Cercul bine încolţit!Coja pre-şe-diiinte! Coja pre-şe-diiinte! Coja pre-şe-diiinte … în sfârşit, un independent!

2 Responses to "Coja, cel mai gingaş independent din toamna asta"

1 | fcb

September 16th, 2009 at 10:02 am

Avatar

dar mai ales, lucru pentru care-l iubesc, din cate se vede din poza are perdele cumparate la real la 18 lei perechea!

ua… ai fost la el acasa sa-i iei interviu.

2 | alex

October 17th, 2009 at 10:44 am

Avatar

Nuuuuuuuuuuuu! I-au suspendat siteul pt neplata… fuck

Comentariu de la