Sibian.ro

24 Sep, 2008

Tolo de Emmy

Posted by: Sibian.ro In: Antropologhia|Media & Publicitate

În articolul în care ne spune de Emy-ul Emmy-ul celor de la Pro, Tolo, scrie un pragraf memorabil:

Banii parintilor lor, miliarde de euro trimisi anual in tara, sustin bugetul Romaniei. Copiii au ramas insa singuri, ei devenind, printr-o cruda revenire a istoriei, varianta moderna a pruncilor trimisi zalog la Inalta Poarta.Intr-un fel, ei sint ostatecii pe care tara ii tine, pentru ca milioanele de romani plecati sa nu rupa definitiv legatura cu Romania.

Adevar grăieşte.

Cât despre ştirile Protv, din punctul meu de vedere nici 100 de Emy-uri nu o să mă facă să-i iert că au transformat ştirile din România în ceva nefrecventabil.

2 Responses to "Tolo de Emmy"

1 | adela mohanu

September 25th, 2008 at 1:17 pm

Avatar

Dar trebuie să recunoşti că respectiva campanie, pentru care au luat şi premiu, a fost de mare clasă. Bine filmată, bine documentată, excelent semnal de alarmă, poveşti cutremurătoare şi singulare, deşi se refereau la acelaşi subiect. Nu ştiu împotriva cui au concurat pentru Emmy, dar pe segmentul de campanie, au dat de departe clasă concurenţei din România.

2 | Sibian.ro

September 25th, 2008 at 11:44 pm

Avatar

Nu ma uit le protv, din principiu si-am auzit de campania asta numia cu ocazia premiilor. Daca tot ai zis, m-am uitat si eu la reportaje.

Pe net la:
http://www.gandul.info/actualitatea/stirile-pro-tv-au-castigat-premiul-emmy-video.html?3927;3219924

Parerea mea: reportajele sunt de calitate cinematografica ca sa zic asa, imagine, sunet, montaj impecabile mult peste ce vedem noi la televizor de obicei; povestile sunt cu o incarcatura emotionala deosebita. Ceva insa ma cam supara, si nu zic ce, ca o sa fiu ca-n bancu ala cu romanii si cazanu din iad.

Cu alte cuvinte, sper sa vad la ProTV numia reportaje de la clasa asta in sus, sa spulbere concurenta. Oricum erau numarul 1, nu prea cred ca le pasa de concurenta, dar un Emy parca altfel suna la cv.

Comentariu de la