Sibian.ro

29 Dec, 2008

Posta Romana, te iubesc!

Posted by: Sibian.ro In: Hai sa emigram|Media & Publicitate

Care vasăz’ică e ciză mare, trebuie să mai stingem lumină, să mai oprim caloriferul, mai tăiem din bugetele de publicitate, strângem la curea. Educaţia, sănătatea, autostrăzile suspendate să mai aştepte, mame, profesori, doctori – indulgenţă vă rugăm!

Poşta Română, una dintre regiile alea autonome minunate, dintre acele aşa-zise autofinanţate monopoluri de stat, încă mă bruiază şi de sărbători cu reclame lacrimogene de 2 lei (a se citi câteva zeci de mii de euroi).

Pe tanti aia simpatică o  ştim toţi care-am completat un carnet de alocaţie, de la ghişeu. La fel şi coada aia de-o oră la care stă bietul copil cu privirea tâmpă. Le-o fi scapat.

1 Response to "Posta Romana, te iubesc!"

1 | razvan pop

December 30th, 2008 at 3:22 pm

Avatar

hmmm, mi-ai luat-o inainte. vruiam si eu sa scriu ceva despre reclama asta. pe langa ca e in linia reclamelor romanesti (fundal muzical romantic spre trist, imagine idilica, slogan la final, back-voice cald) este una dintre cele mai mincinoase reclame vazute de mine in ultimul timp. pai astia ne iau de prosti, adica noi chiar nu stim cum colaborezi cu Posta Romana? Noi nu am fost la ghiseu si asa suntem convinsi si impresionati de profesionalismul, promptitudinea si frumusetea Postei Romane. Iar doamnele de la ghiseu sunt intradevar niste scumpici. Sa luam de exemplu Posta din Sibiu de pe Mitropoliei, coada nervoasa ca laptele la fiert, doamne la ghiseu nervoase si sictirite, miros de cort militar de campanie, tencuiala scorojita ce in curand va cadea, o imagina ca dracu. Asta e realitatea iar reclama e reclama adica o poveste frumoasa fara pic de adevar.

Comentariu de la