Sibian.ro

02 Jun, 2010

Dl. Geo

Posted by: Sibian.ro In: Foto|Get Smart|Hai sa emigram|Megaloromania|Romani in Romania

Cred ca determinant a fost costumul ăla strâmt de vinil de pe Paula Selling, dar cert e că sâmbătă seara m-am uitat la finala Eurovision. Eram  obişnuit de la semifinale (acelaşi costum) cu comentariul … totally gay al Geaninei Corondan şi al lui Leonard Miron. Ba nu eram pregătit, a fost mega-gay şi nu în sensul că a fost prost. Veselia ca veselia, dar prostia ne omoară.

Catedrala din Koln are 144,5 m, e o minune arhitecturii – numai să stai lângă ea şi-ţi taie răsuflarea. Ceea ce nu stiaţi voi ignoranţii care nu înţelegeţi istoria, e că de fapt fără ajutorul esenţial al românilor înfumuraţii aştia de occidentali nu ar fi putut niciodată să construiască aşa ceva. Cum? Păi simplu, când aştia prin vest frecau menta şi mai făceau şi câte-o catedrală din când în când, noi românii cavaleri ai creştinătăţii, dădeam piept ba cu migratoru, ba cu turcu, ba cu tătaru – ce mai: le ţineam spatele la aştia. Dacă mă întrebaţi pe mine, numai pentru asta, ar trebui să stea occidentalii cu camionu cu bani la graniţele ţării şi să tot toarne. Ca să nu mai vorbesc, cum am fost noi vânduţi ba de masoni, ba de ruşi, ba de evrei, ba de-americani. Ştiţi voi, Yalta-Malta şi restul în România Mare – gazeta.

Te-ai gândi că, la cât a suferit acest biet popor, mama Europă ne-ar oferi din când în când câte-un premiu de consolare. Uite-acolo un Eurovizion, luaţi şi voi şi vă bucuraţi. Dar nu. Noua ţeapă pentru noi, se numeşte “Dl Geo”,  în viziunea analistului geopolitic Geanina, cu “G”. Reţeta e simplă, cum ţările n-au voie să se voteze singure, voturile se dau pe baza “factorului geopolitic” adică Ucraina voteză pe Rusia, Georgia votează pe Rusia, Azerbaidjian votează pe Rusia, Moldova voteză pe Rusina, tările baltice între ele, ţările scandinave..etc. Totul într-o evidentă conspiraţie menită să scoată melodia României din cărţi. Ce nu înţeleg eu, este de ce nu câştigă Rusia toate ediţiile de Eurovizion.

În fine, şi dăi cu lamentările  şi lamentează-te de fiecare dată când vreo ţărişoară cu tupeu îndrăzneşte să nu ne dea bulinuţele. Norocul face că anul astă pe lângă super-costumul Paulei, chiar ne-am prezentat onorabil şi lumea a votat melodia.Ce e trist, e că la sfârşitul zilei dacă stai şi te uiţi de unde am primit noi voturile ălei multe: Moldova, Spania, Israel, Suedia, Italia, începi să te gândeşti că Geo ăsta cam scuipă seminţe şi vinde bilete de tele-euro-bingo.

No Responses to "Dl. Geo"

Comentariu de la