Sibian.ro

07 Jul, 2009

Trei intr-o barca

Posted by: Sibian.ro In: Carti|De-ale mele

Publicitate moka pentru Cotidianul de maine. Cum imi plac chilipirurile, va zic si voua, ca eu nu mai cumpar: maine puteti lua “3 intr-o barca” a lui Jerome K Jerome cu nici 7 lei cu tot cu ziarul. Sau puteti sa luati editia de la Polirom cu 18,9 ca mine.

Oricum cartea merita, stiu c-am citit-o pe autocar in drum sper mare intr-o vara, de se mirau toate babele cum citeam si ma prapadeam pe-acolo de ras. Aparent nu e normal sa citesti si sa razi, mi s-a mai atras atentia, dar in cazul asta nu prea ai de-ales. Nu o sa dati peste nu-stiu-ce poante savuroase sau intamplari iesite din comun, dar Jerome in cel mai pur stil englezesc povesteste atat de savuros incat te face sa vrei sa vorbesti ca el.

In plus pune in practica o fantezie masculina eterna, barbatii in natura de capu’ lor. Dovada ca dupa publicarea cartii, zic amicii de la Cotidianul, traficul cu ambarcatiuni usoare pe Tamisa a crescut cu 50%. Cine n-a visat niciodata sa plece cu pluta pe Olt sau pe Mississippi macar, sa arunce prima piatra.

Dar asta-i doar o fantezie de-a mea, vorba reclamei. Cumparati cartea!

1 Response to "Trei intr-o barca"

1 | abc

July 9th, 2009 at 8:31 am

Avatar

continuarea in magazine.. mai exact la kaufland (acolo am vazut-o eu) : trei pe doua biciclete, mai scumpa ( ca deh e continuare) ~22lei

Comentariu de la