Sibian.ro

02 Jan, 2010

Prea devreme batran, prea traziu intelept

Posted by: Sibian.ro In: De-ale mele|Get Smart

E o carte de la Humanitas, nu stiu cum naiba de n-am cumparat-o inca, le-am luat pe toate celelalte. In orice caz ma dau in vant dupa titlu. Asadar, in noaptea asta, ganduri aleatorii de inspiratie califoniholiudiana, cu ramarca ca, nu pot traduce nicio injuratura care sa sune decent in mieroasa noastra limba.

Tinand cont ca nu pot nici macar sa vorbesc la telefon in timp ce conduc (sic), nu inteleg de ce insist sa ma uit la tv in timp ce lucrez. Alte lucruri pe care nu le pot face simultan: sa-mi ating varful nasului cu limba in timp ce joc bowling, sa joc fotbal si sa fiu bun la asta, sa fac bani si sa respect principii, sa gandesc si sa scriu.

Sunt cel putin doua feluri de-a pierde vremea: unul in care de fapt faci chestii, pe care n-ar trebui (vrea) sa le faci (cum ar fi sa citesti carte proasta care ar tb sa te invete ceva) si altul in care pierzi pur si simplu vremea (de ex sa citesti o carte buna, dar complet inutila).

Te poti alege cu mai multa inspiratie dintr-un sezon de Californication decat dintr-o carte de Kafka. Checked.

Oamenii se uita la telenovele sud-nord-americane ca sa-si proiecteze in ele vietile nereusite. Da stiu, e veche ->vezi titlu. Acum ca ma gandesc, morfina asta in format avi e un produs care trebuia sa existe, data fiind cererea de pe piata.

Pentru anul ce urmeaza imi propun sa scriu posturi mai legate, sa dau lectii de viata unora care nu ma cunosc si sa fie pace in lume. M-am uitat la Miss Venezuela pe Acasa TV :D

1 Response to "Prea devreme batran, prea traziu intelept"

1 | Mihai

January 2nd, 2010 at 10:23 am

Avatar

Daca te grabesti un pic, poti face o fata care sa fie la pubertate cand vei fi tu de 40…
:D

m?

Comentariu de la