Sibian.ro

30 Aug, 2008

Singuri, atat de singuri

Posted by: Sibian.ro In: Antropologhia|Carti|Cei 17 ani de la scoala

Nu cred in conincidente, pentru ca se intampla prea des ca sa fie un eveniment iesit din comun. Mai degraba cand apar, sigur e ceva neinregula. De exemplu cand prea multi nori se aduna IN ACELASI LOC, e foarte posibil ca o sa ploua.

Era ultimul subiect despre care ma astetam sa mai scriu, da joi cum urcam cu Sphinxu’ prin Valea Vistei, intr-o povestea din aia de sa-mai-treaca-durerea-de-picioare, ma intreaba daca exista extraterestrii, sau macar niste viermisori din astia asa … niste bacteriii…o rama. Eh, daca nu mai dadeam azi si peste postul lu Adela cred ca si uitam.

Cand eram prin genarala, inainte sa explodeze tv-ul, era la moda sa citesti sf-uri si filmele ca star trek sau star wars, erau privite ca fiind … pai…de anticipatie. Adica noi astia de la bloc, ne gandeam azi-maine o sa avem la scoala colegi cu fruntea tesita sau cu urechile lungi. Chioscurile de ziare erau pline de reviste ca “Anticipatia”, Start 2001 etc.; rafturile librariilor erau ocupate cu cartile de la Nemira … Dup-aia am dat de cartile lu Erik von Daniken, cu amintirile lui din viitor; un proprietar de hoteluri din Elvetia, ajuns la varsta aia din viata unui barbat cand ai nevoie de ceva nou … Bine io nu stiam asta atunci, vedeam numai pasaje din Biblie care prezentau nave cosmice, statui ale uriasilor care traiau odata pe Pamant, cum zeii extraterestrii se imperecheau cu ficele oamenilor; si totul se lega! Cred ca ultimii ani de gimaziu m-au indepartat definitiv de teoriile paleo-astronautice, si asa cum Alice din Wonderland nu mai putea intelege glasul animalelor, nici io nu-l mai pot pricepe pe elvetian.

Pe proprie raspundere, ma declar de partea celor care sustin existenta piticilor verzi cu ochi alungiti, care fac gratare pe creierele plictisitilor. Da stiu, pe mine nu ma prea luati in serios, ca nu sunt decat un semidoct care face site-uri, dar pe baiatul asta mic negru de vorbeste greu cine-l mai baga in seama? Pai io zic ca el insusi e dovada irefutabila a existentei vietii extraterestre, cu ochii aia de broscoi si cum da din cap asa ca un retard-from-outter-space.

No Responses to "Singuri, atat de singuri"

Comentariu de la