Sibian.ro

12 Sep, 2008

Semnele sfarsitului

Posted by: Sibian.ro In: Antropologhia

Sfarsitul lumii este unul dintre miturile fundamentale ale umanitatii. Fiecare epoca are propriul ei sfarsit, de la mitul lui Noe, Altalntida, cucerirea Ierusalimului (in diverse ocazii), prabusirea Imperiului Roman, anul 1000, la Y2K si experimentele LHC din zilele astea. Imaginarul colectiv nu inceteaza sa creeze noi modalitati de a pune capat civilizatie umane.

Desi s-ar parea ca sfarsitul lumii tine mai mult de domeniul imaginarului, in cazul in care se va intampla, ar trebui sa fim pregatiti, sa ne spunem rugaciunile, sa ne platim factura la mobil, creditele etc. Pentru ca m-am specializat in previziuni, m-am gandit sa debitez o lista, care sa va ajute sa prevedeti apropierea vreunui eveniment din asta care ar putea sa va strice programul.

Deci, daca observati unul din urmatoarele semne, va rog sa-mi dati si mie un BUZZZ:

– Traian Basescu este invitat la Sinteza Zilei

– un negru devine presedintele SUA, si-si duce mandatul la bun sfarsit

– Klaus Johannis pierde primaria Sibiului

– se termina primii 100 de km de autostrada

– Rolling Stones si Ion Iliescu se retrag

– se inaugureaza sosele suspendate in Bucuresti

– Mitica Dragomir pierde sefia LPF

– Banel Nicolita oboseste

– Gigi Becali si Dan Voiculescu fac in sfarsit sex oral

– Adrian Nastase este condamnat pentru coruptie, si face inchisoare

– Dinamo ajunge in grupele Ligii Campionilor

– Sibiul este din nou brazdat de tramvaie

– apare Elodia si OTV intra in faliment

– conduci linistit pe centura Sibiului, te opresc 2 omuleti verzi cu ochi oblici, si te roaga politicos sa le umpli un pet de Frutti Fresh cu niste bio-combustibil din eco-masina ta zburatoare, ca sa ajunga si ei pana la urmatorul Petrom galactic. La sfarsit o sa zica “Sti de fapt noi nu prea avem bani…vai..ce putem face?! Uite, vreau sa rezolvam acum, ca nu-mi place sa raman dator. Iti dau ghiulanul asta de aur-galactic, mai dai si tu ceva bani, si rezolvam. Bine sefu’?”. Si tu o sa-i raspunzi “Nu stiu de pe ce planeta vi matale, da la cat e motorina la noi p-aci, tre sa mai sari in schema cu vreo doua crucifixuri din alea …”

di end

No Responses to "Semnele sfarsitului"

Comentariu de la